Selskabsret og erhvervsforhold

Send en forespørgsel og vi vender tilbage hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer

Hos Sundgaard Advokater har vi stor erfaring med alle aspekter omkring insolvens, konkurs og økonomisk uføre. Vi er derfor kvalificerede til at hjælpe dig eller din virksomhed, med at få styr på eventuelle økonomiske udfordringer.

Selskabsret og erhvervsforhold

Hos Sundgaard Advokater rådgiver vi om de fleste aspekter af erhvervs- og selskabsretlige forhold. De fleste af vores klienter er mindre og mellemstore virksomheder, som vi følger i alle faser af deres tilblivelse og drift. Ved rådgivningen lægger vi vægt på såvel de juridiske- som forretningsmæssige aspekter, og forholder os nøje til de konkrete forhold, der har og kan få betydning få den konkrete virksomhed og personerne bag.

Vi gør meget ud af at kende og forstå vores klienter, deres forretning, markedet og andre konkrete behov. Et tæt samarbejde skaber de bedste resultater.

Hos Sundgaard Advokater bistår vi blandt andet ved:

Med betydelig erfaring inden for konkurs, rekonstruktion og ledelsesansvarssager har vi hos Sundgaard Advokater en unik indsigt i og viden om de forskellige forhold og situationer, der kan medføre konkurs. Vi kan derved bidrage i relation til at forbygge og håndtere krisesituationer hos virksomheder og yde rådgivning i forhold til optimering af driften.

Endvidere bistår vi med indgåelse og rådgivning om:

Opstår der et behov hos en klient inden for helt specielle områder, hvor vi ikke er eksperter, samarbejder vi med flere dygtige advokater og andre rådgivere, og kan derfor hurtigt finde en anden ekspert til at bistå klienten, så snart behovet opstår.

Sundgaard Advokater er altid tilgængelige for sine klienter, når behovet opstår, og der kan sagtens aftales en nærmere tilknytning til klienten, hvor vi efter behov er til stede hos klienten, evt. i forbindelse med opdatering og udarbejdelse af kontrakter, ved behov for yderligere ressourcer, ved omstrukturering eller andet. Dette skaber en tættere dialog mellem virksomhed og advokat.
Vi rådgiver også privatpersoner og virksomheder inden for fast ejendom.