Send en forespørgsel og vi vender tilbage hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer

Hos Sundgaard Advokater har vi stor erfaring med alle aspekter omkring insolvens, konkurs og økonomisk uføre. Vi er derfor kvalificerede til at hjælpe dig eller din virksomhed, med at få styr på eventuelle økonomiske udfordringer.

Stiftelse af selskab

Når man beslutter sig for at tage springet og etablere sin egen virksomhed, skal der træffes mange valg, både små og store, som man som iværksætter sjældent har det store indblik i. Hertil kommer, at alt papirarbejdet helst ikke skal optage for mange af iværksætterens sparsomme ressourcer, hverken tidsmæssigt eller økonomisk.

Opstartes en virksomhed i forkert regi, og indgås der ikke de rette aftaler fra start, kan det medføre en række udfordringer og konflikter, der flytter fokus fra udvikling og drift. Det kan give udfordringer i forhold til samarbejdspartnere og kan blive fatalt for økonomien og den fremadrettede vækst.

Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige virksomhedsform og den rigtige juridiske ramme for sin virksomhed.

Vi samarbejder med en række revisorer, der bl.a. bistår i relation til vurdering af en række skatteretlige konsekvenser ved forskellige konstruktioner, omdannelser, salg mv. Vi rådgiver altså kun om vores eget speciale og henviser til og samarbejder med andre specialister, når det er nødvendigt, så alle gør det, de er bedst til.

Med erfaring inden for konkurser og rekonstruktioner har Sundgaard Advokater betydelig indsigt i mulige faldgruber og årsager til, at det er gået skævt for nystartede virksomheder.

Det er særligt vigtigt at gøre sig en række overvejelser, hvis man er flere iværksættere, der driver virksomhed sammen. Fremtidige konflikter forebygges bedst ved et grundigt forarbejde, før samarbejdet sættes på prøve.

Vil du høre mere om selskabsstiftelse, så kontakt os gerne.