Send en forespørgsel og vi vender tilbage hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer

Hos Sundgaard Advokater har vi stor erfaring med alle aspekter omkring insolvens, konkurs og økonomisk uføre. Vi er derfor kvalificerede til at hjælpe dig eller din virksomhed, med at få styr på eventuelle økonomiske udfordringer.

Kontrakter

Hos Sundgaard Advokater har vi mange års erfaring med forhandling og udarbejdelse af kontrakter og standardbetingelser. Vi ved fra vores bistand i retssager om fortolkning af upræcise kontrakter, hvor vigtigt det er at være præcis i sine juridiske dokumenter. Man kan spare mange penge på at undgå sager og efterfølgende konflikter med samarbejdspartnere, hvis man har sine kontrakter i orden.

Vi tilbyder at stå for udarbejdelse af dokumenter fra bunden, gennemgang af kundens specifikke udkast eller en generel gennemgang (compliance) af samtlige selskabets kontrakter, for eksempel i forbindelse med en salgsmodning af virksomheden til en professionel ekstern investor.

Vi gennemgår og udarbejder for eksempelvis ansættelseskontrakter, leasingkontrakter, forhandlerkontrakter, almindelige salgs- og leveringsbetingelser, databehandlingsaftaler, eksklusivaftaler, franchiseaftaler og meget andet.

Meget ofte kan vi give en fast pris eller i det mindste et præcist prisoverslag, inden vi sætter opgaven i gang.