Send en forespørgsel og vi vender tilbage hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer

Hos Sundgaard Advokater har vi stor erfaring med alle aspekter omkring insolvens, konkurs og økonomisk uføre. Vi er derfor kvalificerede til at hjælpe dig eller din virksomhed, med at få styr på eventuelle økonomiske udfordringer.

Fast ejendom

Hos Sundgaard Advokater rådgiver vi om fast ejendom inden for de fleste aspekter. Vi rådgiver både privatpersoner og selskaber i forbindelse med køb af ejendom, parcelhus, sommerhus eller ejerlejlighed. Hvis du overvejer, at købe en dyr andelslejlighed, så rådgiver vi også om dette. Vores rådgivning er naturligvis fuldkommen uafhængig af andre aktører. Vi kan altid tilbyde en fast pris på køberrådgivning og berigtigelsen af en ejendomshandel.

Såfremt ejendommen ikke lever op til det forventede, så kan Sundgaard Advokater også hjælpe med at rejse mangelskrav mod sælger, ejendomsmægler, byggesagkyndige eller andre, der måtte have begået fejl i forløbet. Vi har mange års erfaring i både bevisoptagelse og retssager. Sager herom vil oftest være dækket af en retshjælpsforsikring.

Vi bistår også købere, der ønsker at tage chancen med at købe en ejendom på tvangsauktion, ligesom vi bistår kreditorer og panthavere med at begære ejendomme på tvangsauktion.
Sundgaard Advokater tilbyder desuden også håndtering af insolvens.

Hvis man ejer en ejendom i sameje og ikke kan blive enige om driften af dette, så har vi konkret erfaring med opløsning af et sameje på frivillig auktion.