Send en forespørgsel og vi vender tilbage hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer

Hos Sundgaard Advokater har vi stor erfaring med alle aspekter omkring insolvens, konkurs og økonomisk uføre. Vi er derfor kvalificerede til at hjælpe dig eller din virksomhed, med at få styr på eventuelle økonomiske udfordringer.

Virksomhedsoverdragelse

Vi bistår ved alle aspekter af virksomhedsoverdragelser. Vores ekspertise er dog særligt inden for de små og mellemstore ejerledede virksomheder, hvor vi har omfattende erfaring i relation de specifikke forhold og omstændigheder, der gør sig gældende for denne type af virksomheder.

Vi bistår med klargøringen af virksomheden til et salg til eksterne investorer og med selve salgsprocessen, herunder med etableringen af datarum og udarbejdelse af fortrolighedsaftaler, overdragelsesaftalen, closing ect.

I forbindelse med et virksomhedssalg er det vigtigt at tage stilling til, om man skal overdrage kapitalandelene i selskabet (Share Purchase Agreement (SPA)), så det føres videre i den eksisterende juridiske enhed, eller om der i stedet skal ske en overdragelse af virksomhedens aktiver/aktivitet (Business Transfer Agreement (BTA)).