Send en forespørgsel og vi vender tilbage hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer

Hos Sundgaard Advokater har vi stor erfaring med alle aspekter omkring insolvens, konkurs og økonomisk uføre. Vi er derfor kvalificerede til at hjælpe dig eller din virksomhed, med at få styr på eventuelle økonomiske udfordringer.

Likvidation og anden afvikling

Hvis man som ejer af et selskab ønsker at lukke virksomheden, fordi driften er solgt, standset eller ønskes standset fremadrettet, så kan det enten lukkes ved en såkaldt betalingserklæring (hvor ejeren efterfølgende hæfter for krav mod selskabet) eller via en solvent likvidation.

Den solvente likvidation er noget dyrere end en lukning ved betalingserklæring, men til gengæld hæfter man som kapitalejer ikke, hvis der senere opstår uforudsete krav, som man ikke burde være bekendt med. Vi står altid til rådighed for en drøftelse af valg af fremgangsmåde.

Når et selskab skal likvideres, bistår vi som likvidatorer, hvis selskabets ejerkreds ønsker dette, og vi påtager os ansvaret for at få lukket selskabet korrekt og forsvarligt, herunder få afviklet og solgt eventuelle aktiver og drift samt få udloddet likvidationsprovonuet til ejerne.

Vi har betydelig erfaring med at være likvidator i selskaber.

Kontakt os og hør mere om likvidation og anden afvikling.