Send en forespørgsel og vi vender tilbage hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer

Hos Sundgaard Advokater har vi stor erfaring med alle aspekter omkring insolvens, konkurs og økonomisk uføre. Vi er derfor kvalificerede til at hjælpe dig eller din virksomhed, med at få styr på eventuelle økonomiske udfordringer.

Tvangsauktioner

Der er ofte opgaver knyttet til fast ejendom i konkursboer. Dette kan være håndtering af lejemål, hvis konkursboet er lejer eller udlejer, eller salg af en fast ejendom tilhørende konkursboet.

Hos Sundgaard Advokater har vi stor erfaring i håndtering af alle aspekter af fast ejendom i nødlidende virksomheder. Dette kan både være i tilfælde af håndtering af egentlige udlejningsejendomme i ejendomsselskaber, herunder både salg på tvangsauktion eller i fri handel samt løbende ejendomsadministration, hvis der er lejere i ejendommene. Vi har altid stor fokus på, at der skal opnås det bedste resultat for både panthaverne og konkursboets øvrige kreditorer.

Det er sjældent, at vi bliver nødt til at sætte ejendomme på tvangsauktion, da det oftest er muligt at sælge i fri handel, hvilket giver det klart bedste resultat for alle parter. Hvis tvangsauktion er nødvendig, har vi også betydelig erfaring dermed, både som kurator eller ved et salg direkte for en panthaver eller udlægshaver. Vi repræsenterer også købere, der ønsker at byde på ejendomme på tvangsauktion eller købe direkte fra et konkursbo. Ved køb fra et konkursbo eller på en tvangsauktion er der en række faldgruber, som man skal være opmærksom på, hvorfor det ofte kan være en god ide at være repræsenteret af en advokat med speciale inden for insolvensretten.

Du kan læse mere om insolvens her.

En særlig opgave er salg af ejendomme, hvor et konkursbo kun ejer en ideel andel af ejendommen. Det er en særlig disciplin, som vi også kan håndtere for både kurator, panthaver eller ejer af den anden andel af ejendommen.