Send en forespørgsel og vi vender tilbage hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer

Hos Sundgaard Advokater har vi stor erfaring med alle aspekter omkring insolvens, konkurs og økonomisk uføre. Vi er derfor kvalificerede til at hjælpe dig eller din virksomhed, med at få styr på eventuelle økonomiske udfordringer.

Inddrivelse og kreditorrepræsentation

Når et selskab går konkurs, kan det være en fordel for de enkelte kreditorer med egen juridisk bistand til bl.a. inddrivelse af tilgodehavende.

Det kan være hjælp til at anmelde sit krav i et konkursbo, gennemgå kurators løbende skriftlige redegørelser (orienteringer til kreditorerne og skifteretten) eller til at bistå lønmodtagere med at anmelde deres krav til Lønmodtagernes Garantifond samt konkursboet, sikre panterettigheder mv.

Som kreditor kan det også være, at der er andre sikkerheder, der kan realiseres, herunder sikkerhed mod kautionister eller sikkerhed i konkrete aktiver, for eksempelvis udlæg, pant, ejendomsforbehold og lignende.

Hos Sundgaard Advokater bistår vi inden for alle aspekter mellem en kreditor og konkursboet/skyldner.

Inddrivelse af fordringer i øvrigt

Ren fakturainkasso udføres oftest bedst og billigst af specialister inden for området. Der er en række firmaer (inkassobureauer), der specifikt arbejder med dette og har indrettet hele deres forretningsområde specifikt til dette. Hos Sundgaard Advokater udfører vi derfor som udgangspunkt ikke almindelig fakturainkasso, medmindre der er tale om vores faste klienter, da det kan gøres billigere af egentlige inkassobureauer.

Derimod bistår vi gerne indenfor mere specialiseret inddrivelse af tilgodehavende. Det kan være, hvis du allerede ved, at det er nødvendigt at gå i fogedretten eller måske endda direkte i skifteretten. Det kan også være, hvis der er indsigelser imod et krav, og det er nødvendigt at få juridisk bistand til at vurdere, hvad næste skridt skal være i processen.

Vi vil altid bestræbe os på at finde den bedste og billigste løsning for vores klienter. Vurderer vi, at andre kan gøre det billigere og lige så godt, så vil vi orientere herom, og vi har flere, vi kan henvise til.

Her kan du læse mere om insolvens samt økonomisk modgang.