Billede1

Generationsskifte, herunder salg af virksomhed – rettidig omhu og fremtidssikring? Hør mere til en uforpligtende morgenbriefing

Et generationsskifte, herunder salg af selskab/virksomhed, kræver nøje overvejelser og forberedelse. Alt efter ejers ønsker til generationsskiftet eller salget, kan det have indflydelse på, om man f.eks. fortsat skal drive personlig virksomhed eller bør overveje at skift til drift i selskabsform. Herudover bør mange overveje, om virksomhedsstrukturen er hensigtsmæssig – er der etableret en holdingselskabsstruktur? Selskabsretligt, skatteretligt, forretningsmæssigt og på det personlige plan skal det overvejes, hvad der giver bedst mening. Hvem skal overtage? Skal der nye investorer ind? Kan/vil ens børn overtage virksomheden, og hvordan skal dette evt. finansieres?

Det handler om rettidig omhu – at kende sine muligheder som virksomhedsejer og om at forberede sig i god tid – alt for mange kommer i gang med overvejelserne alt for sent.

Ovenstående er vigtigt, også selvom det endnu ikke er aktuelt. Så kom til morgenmøde hos Beierholm København, hvor statsautoriseret revisor Ole Skou, Beierholm og advokat Gunvor Sundgaard Happe og advokat Thomas Torré Christiansen, SUNDGAARD Advokater, vil underholde lidt om de forskellige muligheder og besvare spørgsmål – selvfølgelig over en kop kaffe og lidt morgenbrød.

Hvor og hvornår:

11. oktober 2022 fra 8.30-10.00 hos Beierholm København, Knud Højgaards Vej 9, 2860 Søborg

For tilmelding og mere info:

Kontakt Ole på ols@beierholm.dk / mobil 26 16 77 88 eller Gunvor på gsh@sundgaardadvokater.dk / mobil 25 10 05 03

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Del indlæg