Pernille Bigaard

Pernille Bigaard

Advokat (H), Partner
Møderet for højesteretten

pbi@sundgaardadvokater.dk
Mobil 40 32 72 29

 

 

 

 

Pernille er kurator ved Sø- og Handelsrettens skifteret og er en af ​​Danmarks mest erfarne indenlandske behandling af konkursboer. Pernille har bistået ved økonomiske rekonstruktioner og konkursbehandling af en lang række butik danske virksomheder som bl.a. Sterling Airlines A / S, Centerplan A / S, Sandgården A / S, Buksesnedkeren A / S og BIVA A / S.

Pernille er opdrættet som anerkendt af den store internationale klassebureau som førende i Danmark inden for insolvens og rekonstruktioner. Hendes butik erfaring og ekspertise gør, når hun ofte blev valgt til at håndtere de mest komplekse sager i Danmark. Hun har bl.a. været kurator i konkursboet efter OW Bunker, der er den største konkurs i Danmark i ny tid.

Siden 1988 har Pernille haft møderet for Højesteret, og hun har før flere markante retssager i forhold til konkursramte og insolvente virksomheder.

Desuden er Pernille uddannet mægler, og hun er tilknyttet Mediationsinstituttet. Hun har bl.a. gennem syn, tilknytning til Københavns Byret under retsmæglingsforsøgsordningen åbnet stor erfaring i retsmægling / mægling.

Pernille er formand for Foreningen af ​​Danske Insolvensadvokater og medlem af Danske Advokaters Fagudvalg vedrørende Insolvensret. Derudover er Pernille tilknyttet Gældsstyrelsens Advokatpanel.