skilt2-1900

Bobehandler/advokatsekretær til konkurs søges | Kbh K

Har du lyst til at blive en del af Sundgaard Advokater?

Sundgaard Advokater med domicil Søtorvet 5, 1371 København K søger en bobehandler/advokatsekretær, der har erfaring med konkursbehandling.

Vi arbejder med sagsbehandlingssystemet Bella og med Unik Advosys. Det er ikke en forudsætning, at du kender til disse, men du skal have lyst til at lære systemerne at kende på superbrugerniveau og kan se værdien af automatiske sagsgange, it-understøttelse og teambaserede arbejdsflows.

Firmaet er i rivende vækst og udvikling, og du skal kunne trives i et dynamisk miljø, hvor vi hele tiden forsøger at være på forkant med udviklingen og tendenserne i samfundet. Dette giver også dig stor mulighed for at have indflydelse på driften og sagsgangene i virksomheden, idet vi har en meget flad struktur.

Om os

Du tilbydes ansættelse i en veletableret advokatvirksomhed – en specialiseret rådgivningsboutique særligt målrettet insolvens og almindelig erhvervsret og retssager. Kontoret har én stilling som fast kurator i Sø- og Handelsretten og fra den 1. januar 2024 yderligere en stilling, hvilket er en væsentlig årsag til, at vi skal bruge mere hjælp. Vi har som følge deraf mange tvangsopløsninger, hvorfor det er en fordel, hvis du har erfaring med tvangsopløsninger. Det er dog ikke et krav.

Du bydes velkommen til en hverdag med en let og uhøjtidelig stemning, humor og nærvær, gode kollegaer og en stor arbejdsglæde, hvor alle deler begejstringen for specialerne og virket indenfor vores juridiske områder.

Det er samtidigt en virksomhed, der forstår og værdsætter, at vi er individualister trods samme overordnede mål. Vi arbejder i åbent kontorlandskab, men med mulighed for at vælge ”stillerum”, når arbejdet kræver det.

Alle medarbejdere har mulighed for at arbejde hjemmefra, når du indimellem ønsker en hjemmearbejdsdag. Vi har ingen faste regler for hjemmearbejde, da behovet derfor er meget individuelt.

Deltid eller fuldtid

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men vi er også åbne i forhold til at arbejde på nedsat tid, hvis det er et ønske.

Beliggenhed

Din arbejdsplads bliver i vores relativt nye lækre lokaler på adressen Søtorvet 5, 1372 København, hvor vi har dejligt mange kvadratmeter at boltre os på, ligesom beliggenheden er uovertruffen i forhold til dig, der bor i og omkring København K med offentlige transportmidler næsten til døren og god plads til cyklen i gården.

Der er begrænsede parkeringsmuligheder, men dog mulighed for betalingsparkering indenfor kort gåafstand.

Vilkår

Der er tale om attraktiv løn efter kvalifikationer og nærmere aftale inkl. pensionsordning (10 %), sundhedsforsikring samt andre personalegoder. Vi indkalder løbende til samtaler, og lukker for ansøgning, når vi har fundet den rette kandidat. Send gerne din motiverede ansøgning og CV allerede i dag.

Tiltrædelse efter aftale.

Send din ansøgning til Agnete Brus Krusell på abk@sundgaardadvokater.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte Agnete Brus Krusell på 25100569.

Del indlæg